Pasta m røget sild og ærter

Du laver pasta-otto som du plejer: du tager den mængde fx skruer, der passer til antal spisende og kommer dem op i en sautépande, så pastaen ligger i maks halvandet lag.

På dette hældes den bedste Chateau d’Eau, du kan skaffe (fra hanen!), så det næsten dækker. Nu smager du vandet til med god flydende terning på kylling – godt med smag – og tænder for varmen.

Dette nedkoges næsten, og du tilsætter mere af samme ‘vin’ som før indtil pastaen er al dente.

Så tilsætter du en håndfuld ærter pr person og en dåse med røget sild og dennes olie per 2 personer (nogle producenter har tilsat vand til den røgede sild – det er ‘no-go’). Bringes til kogning og herefter 5 min hvil.

Velbekomme!

One thought on “Pasta m røget sild og ærter

  1. Pingback: 3 år Niller, og en sjat | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s