Pastasovs på julerester

Hvis du ikke vil putte hjerte, lever, kråser i din julesovs, så kan du lave fremragende og nem pastasovs med dem.

Hak indvoldene samt et par skiver tørsaltet bacon på din kødhakker og steg af i olivenolie og sæt til side.

Hér kommer det seje: hak løg, hvidløg, bladselleri, gulerod, og et par håndfulde svampe ved at putte dem i din kødhakker. Rist af i olivenolie. Du kan evt hakke persillerødder og pastinak med på samme måde.

Tilsæt proteinet og en ds tomater og en sjat hvidvin. Drys med lidt knust spidskommen og røget paprika. Reducer.

Kan med fordel iblandes kogte bønner for protein og spises med den bedste grove pasta, du kan opstøve, og revet parmesan fra Kultorvets ostehandel.

One thought on “Pastasovs på julerester

  1. Pingback: Pastasovs på julerester | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s