Nachos med the works

Jeg har en craving for ostesovs aka ‘Cheese dip’. Den stammer helt tilbage fra en tur i Empire biografen på Leicester Square i London engang i de tidlige halvfemsere, hvor vi købte sprøde, lune nachos overhældt dampende, fed, cheesy sovs. Hold kæft det smagte godt (vi så en film om dinosaurer…).

Har du tjekket indgredienslisten ud på et glas cheese dip for nyligt?

Så derfor klipper du nogle daggamle (eller købte) majstortillas i trekanter og koger dem sprøde og gyldne i hed olie.

Inden da har du marineret nogle udblødte, kogte bønner med lidt hakket skalotteløg og hvidløg, limesaft og sherry eddike, god olivenolie, salt, peber, hakket frisk chili og koriander (du kan med fordel koge en stor portion bønner og bruge resten i løbet af ugen til at kødreducere dine salater, supper, og kødretter med).

Du har også lavet en kartoffel-gullerodssuppe, som du vil spise senere. Nu luner du en god portion i en gryde og tilsætter en del hakket cheddar samt en god sjat fløde. Kog op. Smag til med salt, citron, peber, chipotle chili i halvflydende form (eller anden chili sauce), samt en solid skefuld god mayo. Nu ostesovs!

Blend en dåse drænede dåsetomater groft med frisk chili, limesaft, hvidløg, lidt løg, salt og peber (du kan med fordel blende tern af bladselleri, peberfrugter, agurk med). Hakket koriander på toppen. Nu rød salsa!

Syltede jalapeños til.

Spises i plenum til stor begejstring for gulvet.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s