Madpandekager som i Antibes

Socca! Madpandekager på sydfransk lavet af kikærtemel. Kikærter er en god kilde til protein.

Til fire sultne svende kommer du 300g kikærtemel op i en 1,5 L kande. Tilsæt en dl god! olivenolie, en lille spsk salt, samt 9 dl koldt vand. Blend ensartet med en stavblender.

Lad dejen hvile på køl, mens du laver dine to favoritsalater. Salater med middelhavske tendenser passer godt ind. Tænk i salad nicoise og lignende.

Hæld pandekagedejen på en varm pande stænket med lidt god olivenolie. Soccaen skal være ret well-done og sprød på stegesiden, inden du vender den.

Ind på bordet med pandekagebunken og salaterne. Brug pandekagerne som wraps.

Sådan socca!

Velbekomme!

One thought on “Madpandekager som i Antibes

  1. Pingback: Stop med at kød-pushe! | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s