Fennikel og tomat

Denne suppe er inspireret af Kille Enna. Hav en håndfuld kogte bønner parat til at komme i suppen til sidst.

Til 2-3 personer hakker du to løg og to ikke for små fennikel og kommer i en pande med god olivenolie. Lad grøntsagerne blive helt bløde – helt bløde (det tager mellem 30 og 60 min). Kom salt på halvvejs.

Tilsæt nu en dåse hele, flåede tomater (tomaterne er et bedre produkt, fordi de ikke-hakkede tomater ikke kan skjule mærker og misfarvninger på samme måde) samt vand nok, så ‘suppen’ ikke er for tyk. Kog tre kvarter. Kom god frisk-kværnet peber i. Blend. Smag til med salt.

På med en håndfuld kogte bønner i hver suppetallerken og suppe over. Drys med hakket bred persille.

Velbekomme!

One thought on “Fennikel og tomat

  1. Pingback: Op af plovfuren | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s