Artiskokker der lokker

En gang imellem dukker der relativt friske artiskokker op på grøntsagshylderne. Så kan man passende soignere 5-6 små af slagsen og lave en pastaret for to.

Du skal altså ende op med at stå med hjerterne i hånden uden grove blade og fimrehår. Skær dem i grove skiver, og kom dem på en mellemvarm pande med mild olivenolie. På med et grofthakket rødløg også samt et fed skivet ikke-kinesisk hvidløg og den strimlede skal fra en halv citron. Steges til hjerterne er møre uden at være bløde. På med salt og peber.

Kog tagliatelle-agtig pasta og vend i artiskokkerne. Vend et halvt bæger ricotta (protein ud over den fra pastaen) ud i retten sammen med en stor håndfuld revet parmesan (mere protein). Smag til med citronsaft og mere salt og peber og dryp en god sjat trøffelolie på retten.

Velbekomme!

One thought on “Artiskokker der lokker

  1. Pingback: Op af plovfuren | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s