Flæskesvær af brød

Denne snack virker bedst med godt, groft brød uden kerner, idet det grove, mørke mel (hvede, rug) efter min mening  har smagsnoter, der minder om flæskesvær. Den er genial, når du alligevel har en stak brødskorper til overs efter at have lavet rasp til Janssons Fristelse eller anden rasp-krævende ret.

Du sørger ganske simpelt for, at dine brødskorper har flæskesværs-størrelse. Herefter rister du ‘sværene’ sprøde på 200 grader varmluft. Sværene overhældes med god olie og drysses med god salt og evt lidt peber.

Du vil opdage, at din ånde og luft den anden vej ikke tager samme skade, som når du spiser rigtige flæskesvær.

Velbekomme!

One thought on “Flæskesvær af brød

  1. Pingback: Fedt er fedt | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s