Grøntsager pompadour-style

Hun, Mdm Pompadour, var en dristig sjæl og tilmed en habil kok. Jeg er ikke sikker på, hun lavede retten med estragon, men det burde hun have gjort!

Jeg har oplevet bøf-elskere, der kunne nøjes med en stegt portobello-svamp på smørristet brød og denne ret uden at være sure resten af aftenen. Men retten smager også helt fint med en stor, saftig, umami-maillardreaktion-bøf fra glad kødkvæg eller vel-lagret glad malkeko.

Damp forskellige faste grøntsager (tomat er fx ude) i mundrette bidder og vend dem med hjemmegjort sauce béarnaise eller i det mindste hollandaise – evt med revet peberrod i.

Det er faktisk det!

Velbekomme!

One thought on “Grøntsager pompadour-style

  1. Pingback: Varme og vold | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s