Blomkål marineret i tomat-basilikum-olie og frisk pasta

Køb en grov pasta lavet på æg eller lav den selv med halv grov durum – halv tipo 00 mel. Så maksimerer du proteinindtaget.

Tag så mange blomkålsbuketter, der skal til, så alle spisende bliver halv-mætte. Den anden halvdel sørger pastaen for. Damp dem, til de er al dente.

Imens kører du per spisende en lille håndfuld af de mest solmodne og smagsfyldte små tomater, du kan fremskaffe, på din foodprocessor med en halv dl virkelig god olivenolie og fem basilikumblade. Smag til med salt og peber. Bland med kålen, og lad det marinere lidt. Kapers kan sagtens være med hér.

Kog pastaen, og vend den med smør, trøffelolie, friskkværnet sort peber, og parmesanost.

Velbekomme!

One thought on “Blomkål marineret i tomat-basilikum-olie og frisk pasta

  1. Pingback: Når kålen blomstrer | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s