Kartofler fra i går med svampe og spejlæg

Svampe og kartofler supplerer hinanden på fantastisk vis!

Når du alligevel skal koge kartofler til i aften, koger du blot dobbelt så mange.

I morgen får du fat i nogle svampe, fx østershatte, og snitter og steger dem på en ret varm pande i god olie. Du skal bruge en god håndfuld svampe per mand. Når svampene begynder at tage farve, kommer du kartoflerne, som du har skåret i grove tern, op til svampene. Hvis panden bliver for tør, tilsætter du lidt mere olie.

Når også kartoflerne begynder at tage farve, tilsætter du et halvt, hakket skallotteløg (eller ditto lille alm løg) og ditto ikke-kinesisk hvidløg per mand samt lidt knust chili og salt og peber. Lige inden retten er varmet godt igennem, tilsætter du friske timian-blade efter temperament – smag dig frem. Serveres med et spejlæg per mand.

Er et komplet måltid sammen med en skål Gazpacho.

Velbekomme!

One thought on “Kartofler fra i går med svampe og spejlæg

  1. Pingback: Undgå insekter med indsigt | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s