Puré af jordskok med rogn og karse

Til to personer damper du otte jordskokker (hvis du koger dem i vand, bliver de lidt mere vandede). Purér dem med en god sjat nedkogt fløde eller creme double, kog op, og smag til med salt og peber.

Når puréen er kølet lidt af, smøres den på to tallerkener og 100g stenbiderrogn per mand kommes ovenpå i fine toppe. Karse klippes over i rigelige mængder.

Velbekomme!

One thought on “Puré af jordskok med rogn og karse

  1. Pingback: Så gik der alligevel fisk i den | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s