Hvide asparges med tartar af makrel

Kog per mand 1-2 store, tykke, dejlige, hvide asparges med lidt eddike og salt tilsat vandet.

Fileter og fjern skindet på 1 mellemstørrelse makrel per to mand. Skær kødet i meget små tern (som til en grov oksetartar). Rør makrellen op med nypisket mayo (gerne lavet med hvidvinseddike og let syrlig) og smag til med salt, peber og hakket estragon. Sørg for at tartaren er godt kold.

Anrettes med lidt makreltartar ovenpå og omkring hver asparges, som nu er lun. Lidt grønne skud eller spirer ovenpå og rundtomkring vil være passende. Og smørristet brød til.

Velbekomme!

One thought on “Hvide asparges med tartar af makrel

  1. Pingback: Så gik der alligevel fisk i den | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s