Asparges som hos Alain Passard

Denne ret er selvsagt inspireret af Alain Passard, som er én af de helt store franske grøntsags-magikere.

Kog dine nordeuropæiske hvide asparges al dente i saltet vand, eller hvad du bedst kan lide. Fx 3 per spisende deltager.

Brun 25g smør per mand, til det får en nøddet smag. Pocher et friskt æg fra glad høne per spisende.

Pil de kraftigste stængler fra en lille håndfuld kørvel fra per mand. Blend stænglerne i en dressing eller mayo en anden dag…

Asparges på tallerken, nøddesmør ovenpå, flækket æg ovenpå. Salt, peber. Drys kørvel over retten.

Spises med nybagt groft og syrligt brød.

Velbekomme!

One thought on “Asparges som hos Alain Passard

  1. Pingback: For meget varm luft | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s