Asparges, pistacienød, balsamico

Asparges er godt for rigtig meget og ganske mættende. Nødder er en god kilde til protein.

Kog dine nordeuropæiske, hvide asparges i saltet vand, til de er al dente, eller hvad du bedst kan lide. Fx 3 per spisende deltager.

Til 2 spisende rister du en lille håndfuld pistacienødder i olie og groft salt og hakker dem fint. Imens laver du en vinaigrette af olivenolie, balsamico, sukker, salt, peber, hakket rødløg, hakket frisk oregano eller en anden krydderurt. Vinaigretten skal være let sødlig og ikke for mange løg. Ibland de hakkede pistacienødder, og fordel vinaigretten over dine asparges.

Spises med ristet, groft brød.

Velbekomme!

One thought on “Asparges, pistacienød, balsamico

  1. Pingback: For meget varm luft | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s