Pesto-pasta-broccoli-mozzarella

Til to mand lægger du 250g sublim bøffelmozzarella i pose i lunt vand. Så bringer du en gryde med pastavand i kog. Da retten er simpel, kan du med fordel bruge lidt ekstra ressourcer på at fremskaffe en god ‘bånd’-pasta, og da retten er ‘olieret’, kan denne pasta med fordel være frisk. Pasten koges, som du synest bedst.

Imens damper du et broccoli-hoved eller to delt i små buketter. Broccoli-stammen bruger du i en anden ret i morgen, der foreskriver grønne asparges eller artiskok. Broccolien skal være aldeles grøn og al dente.

Imens blender du en håndfuld bredbladet persille, eller halv ramsløg – halv persille, med en halv dl mild olivenolie og en lille håndfuld revet parmesanost. Hvis du ikke bruger ramsløg, kan du tilsætte lidt ikke-kinesisk hvidløg. Smag til med citron, salt, peber. Pestoen må gerne have lidt syre.

Vend pasta og pesto sammen. Drys broccoli-buketterne over. Vrid osten i mindre stykker og fordel over.

Velbekomme!

One thought on “Pesto-pasta-broccoli-mozzarella

  1. Pingback: Kok Christian stod ved højen fast i røg og damp | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s