Bearnaisesmør

En pakke blød smør får tur i foodprocessoren med et mellem skalotteløg, 1 fed ikke-kinesisk hvidløg, en lille håndfuld blade af fransk estragon og ditto kørvel, en halv dl tør hvidvin, 1 spsk citronsaft, friskkværnet sort peber, lidt ekstra salt fra hav.

Skrab smørret ud på et stykke film. Rul til stang. På køl. Skær i tynde skiver, lige inden smørret skal skabe magi på din ret.

Serveres fx ovenpå dampede gulerødder, forårsløg, grønne asparges, som er lagt ovenpå dampet quinoa.

Se linket nedenfor under ‘en tanke om…’ for mere om kryddersmør.

Velbekomme!

One thought on “Bearnaisesmør

  1. Pingback: Lidt smørelse til lockoutens endeligt! | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s