Salat med krudt i

Krudt er forkortelse for krydderurt. Del en eller flere typer salat i blade og put dem i isvand (meget koldt vand evt nedkølet med isterninger, hvis du går op i det). Til fire personer hakker du groft en håndfuld basilikumblade. Fjern de grove stilke fra en håndfuld kørvel og en lille hådnfuld fransk estragon. Bland de aftørrede salatblade (slynge eller viskestykke) med krydderurterne og dryp lidt citronsaft over. På med lidt salt og peber. På med god olivenolie. Hvis retten skal være et måltid i sig selv iblandes salaten hakket bladselleri, kogte hvide bønner eller friske bønner samt et pocheret æg per mand på toppen af salaten. Godt ristet brød til.

Velbekomme!

One thought on “Salat med krudt i

  1. Pingback: Forår som i ‘provinsen’ | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s