Ravioli på hyttetur

Lav pastadejen, som du plejer, til ravioli.

Bland hytteost med revet parmesanost og citronskal, salt og peber. Ibland samme mængde mos af rodfrugt eller græskar. Eller ibland samme mængde revet, drænet courgette. Eller ibland anden mos – fx ‘fiskemos’, som fremkommer ved at pille restkødet af fiskeskroget fra den fiskefond, du lige har lavet på nænsom vis. Rør lidt mel i for at binde blandingen sammen.

Dej på bord. Fyld på dej. Dej over fyld. Ravioli i kogende vand.

Serveres med smør som er blevet brunet sammen med salvieblade.

Velbekomme!

One thought on “Ravioli på hyttetur

  1. Pingback: Hyttesko og hytteost | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s