Broc som puré, quinoa-radisse, brøndkarse

Til 3-4 personer bruner du 100g smør i en sauterpande sammen med 5 hakkede saltede ansjoser eller 7-10 ansjoser i olie og 1-2 fed hakket ikke-kinesisk hvidløg. På med broccolistammen, som du har hakket i mindre stykker, og låg på. Når stamme-stykkerne er på vej mod al dente, tilsætter du boccolibuketterne. Det hele kommes i en foodprocessor, når bukketterne er lidt mere end al dente og har en markant grøn farve. Smages til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Inden du gik i gang med broccolien, satte du 2 dl quinoa over og kogte dem som angivet på pakken.

Mens broccolistammen bliver tilberedt, skræller du en halv kinaradisse og skærer den i 2cm tern. Ternene kommer du på en meget varm pande, som har fået en god sjat olivenolie tilført. Krydres med salt, peber, citronsaft og tages af varmen, når ternene har fået farve hele vejen rundt. Hæld quinoaen på og bland.

Puré i bunden af de varmede tallerkener. Quinoa-radisse ovenpå. En håndfuld brøndkarse ovenpå per tallerken.

Velbekomme!

One thought on “Broc som puré, quinoa-radisse, brøndkarse

  1. Pingback: Fra broccoli til Rockefeller | Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s