Verdens grønneste pastaret

Du tager en grønkålsstok (så er der nok  til 4) eller en pose med 500 g frisk grønkål (så er der nok til 2) og plukker bladene i kreditkort-størrelse. Stilkene skal ud i komposten. Koges eller dampes i saltet vand til noget af biddet forsvinder og farven bliver mørk og grøn. I mellemtiden koger du din penne (pasta) al dente. Grønkålen giver du en tur i foodprocessoren med ikke-kinesisk hvidløg (2 fed hvis du ikke er hvidløgsforskrækket), olivenolie eller fløde, parmesanost (se hitlisten for ost), salt og peber til du har en masse/sovs, som du vender ud i pastaen.

Velbekomme!

One thought on “Verdens grønneste pastaret

  1. Pingback: FDB viser vejen frem « Husk at spise kød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s